Wijgmaalse feesten 2014 in aantocht

0 Flares 0 Flares ×

Op zaterdag 17 mei is het weer zover en is iedereen welkom op de nieuwe editie van de Wijgmaalse Feesten. De dag start in de voormiddag met een stratenloop voor verschillende leeftijden, in de namiddag is er de dorpelingenkoers en is er van alles te beleven voor de kinderen zoals Circus in Beweging en straattheater. In de late namiddag starten de optredens en barst het feest helemaal los op de parking aan de Ymeria.Naar jaarlijkse gewoonte wordt ook deze editie 2014 afgesloten met een geweldige AfterParty in de voetbalkantine. Dj’s van dienst: “Mensch erger je niet” en “Hollywood Humpers”.

Nieuw dit jaar is dat dat niet alleen inwoners van Wijgmaal maar dat ook de inwoners van de buurtdorpen Herent, Wilsele, Rotselaar en Wakkerzeel mogen deelnemen aan de dorpelingenkoers aan dezelfde voorwaarden als de Wijgmaalse dorpelingen. Dus sportievelingen begin maar te trainen, het is hetzelfde parcours als vorig jaar.

Het volledige programma vind je op de website www.feesten.wijgmaal.be. Je kan er ook inschrijven voor de stratenloop en de dorpelingenkoers.

Wijgmaalse feesten 2014

 

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *