Voorjaarsaanbod Tofsport Leuven en Jeudcentrum Vleugel F nog niet volzet

0 Flares 0 Flares ×

De online inschrijvingen voor de voorjaarsactiviteiten van jeugdcentrum Vleugel F en de sportkampen van Tofsport Leuven zijn op 1 februari met succes van start gegaan. Het voorjaarsaanbod van stad Leuven kon rekenen op heel wat geïnteresseerde ouders en kinderen. Maar het aanbod is nog niet volzet, inschrijven is nog mogelijk.

Foto Tofsport Leuven 2015

De vraag naar leuke jeugd- en sportkampen is en blijft enorm groot in Leuven. Daarom is ook het aanbod in 2015 zeer uitgebreid en divers.

Aanbod Tofsport 2015

Tofsport Leuven organiseert 147 sportkampen (goed voor 4.884 plaatsen) tijdens de paas- en de zomervakantie voor kinderen van 3 tot 18 jaar. Er is voor elk wat wils, afgestemd op de leeftijd en begeleid door ervaren lesgevers.
De kampen vinden plaats in de voormiddag (9.00 – 12.00 uur), de namiddag (13.00 – 16.00 uur) of duren een ganse dag (9.00 – 16.00 uur). Ook voor voor- en naopvang wordt vaak gezorgd. In de zomervakantie zijn er ook enkele kampen met overnachtingen.
Het volledige aanbod vind je in de Tofsportkampenbrochure. Die kan je afhalen bij het Tofsportloket of inkijken op www.leuven.be/sportkampen.

Aanbod Vleugel F 2015

In de krokusvakantie organiseert jeugdcentrum Vleugel F de Vleugelweek ‘Welkom in de Filmfabriek’. Maximum 100 deelnemers van 4 tot 13 jaar kunnen hun fantasie laten werken, decors bouwen, films naspelen … Het ganse voorjaar zijn er leuke familieactiviteiten. Kinderen van 7 tot 15 jaar kunnen in de paasvakantie deelnemen aan de skate-, blade- en bmx-kampen en in diezelfde vakantie zijn er speelpleinwerkingen in Leuven en Heverlee.
Voor de speelpleinwerkingen moet je niet inschrijven. Voor alle activiteiten heb je wel een centrumpasje nodig. Je vindt het volledige voorjaarsaanbod op www.vleugelf.be. De inschrijvingen voor de zomeractiviteiten van Vleugel F starten op 22 april.

Inschrijven nog steeds mogelijk

Inschrijven voor de activiteiten van jeugdcentrum Vleugel F en de sportkampen van Tofsport Leuven kan nog steeds. Er zijn al enkele activiteiten volzet, maar voor de meeste kampen en activiteiten zijn nog enkele plekken vrij.

Net als vorig jaar moeten ouders niet urenlang aanschuiven om hun kinderen in te schrijven. Dat kan vanaf 1 februari om 8.00 uur via een gezamenlijk online loket dat je bereikt via www.tofsport.be of www.vleugelf.be.

Eerst registreren

Vooraleer je online kan inschrijven, moet je je kind(eren)online registeren. Dat kan je nu al doen, zodat je vanaf 1 februari sneller een kamp of activiteit kan boeken en betalen.

Wie zijn kind(eren) vorig jaar al registreerde, hoeft dat nu niet opnieuw te doen. Controleer wel op voorhand of je login en wachtwoord nog geldig zijn. Heb je technische problemen met de registratie? Neem dan contact op met de helpdesk op tel. 016 27 22 20.

Inschrijven aan het loket

Je kan vanaf 2 februari inschrijven aan de loketten van Vleugel F en Tofsport.

Het loket van Vleugel F (Brusselsestraat 61a) is op 2 februari open van 10.00 tot 17.00. Daarna gelden de gewone openingsuren: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur en op donderdag van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Het Tofsportloket (Naamsestraat 3) is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 12.00 tot 20.00 uur

 

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *