Subsidie van de provincie voor fietspaden Wakkerzeelsebaan

0 Flares 0 Flares ×

De provincie Vlaams-Brabant heeft goedgekeurd dat de stad Leuven 301.984,31 euro subsidie krijgt voor de aanleg van veilige fietspaden ( afgescheiden van de rijbaan met een haagje ) tussen de Kroonstraat en de grens met de gemeente Haacht langs de nieuw aangelegde Wakkerzeelsebaan. 

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

2 thoughts on “Subsidie van de provincie voor fietspaden Wakkerzeelsebaan

 1. Mr Alain Cantineau
  18 maart, 2014 at 10:15

  Beste,
  Ik heb de indruk dat men (aannemer en/of stad Leuven) ons aan het lijntje houdt. Zoals gewoonlijk duren werken in en om Leuven altijd langer dan gepland. Maar ons wijs maken dat ze niet konden werken in januari-februari is ons echt voor dwaze mensen houden. Ook vandaag wordt er amper gewerkt! Hoogstwaarschijnlijk is de aannemer ergens anders aan het werk!? Wanneer zal de aannemer echt in gang schieten en de fiets-voetpaden alsook de rijweg verder aanleggen ?? Volgens de laatste Info brief van de stad zouden de werken tot aan de spoorwegovergang tegen eind mei af moeten zijn (behalve de toplasfaltlaag); ben echt benieuwd ?!
  Met vriendelijke groeten,
  Alain & Lieve Cantineau
  Wakkerzeelsebaan 180
  3018 Wijgmaal

  1. Hilde Van Wichelen
   6 april, 2014 at 22:09

   Dag Alain en Lieve,

   Ik vind ook dat het traag gaat, alhoewel ze nu wel weer bezig zijn ter hoogte van de Meerstraat. Ik heb dinsdag 8/04 een afspraak gemaakt met de schepen om eens te praten over enkele zaken ivm Wijgmaal, zoals de spoorwegovergangen. De werken aan de Wakkerzeelsebaan zal ik zeker ook ter sprake brengen. Hopelijk kom ik dan meer concreets te weten qua aanpak en timing. Dat zal ik dan zeker via deze website laten weten, hou ze maar in het oog ;-).

   Groetjes en tot ziens,
   Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *