Spoorwegovergangen Wijgmaal tijdelijk afgesloten

0 Flares 0 Flares ×

De overwegen van de Wakkerzeelsebaan en de Remylaan in Wijgmaal zullen meerdere weken volledig onbruikbaar zijn. Zowel voetgangers, fietsers als wagens zullen de overweg niet kunnen oversteken. De spooroverweg aan de Remylaan zal van 6 november 9 uur tot 25 november 15 uur afgesloten blijven. De spooroverweg aan de Wakkerzeelsebaan blijft van 6 november tot 5 december (14.30 uur) dicht. Er zal een bewegwijzerde omlegging worden voorzien. De twee overwegen die ertussen liggen, namelijk aan de Baron Descampslaan en aan de Gebroeders Tassetstraat, blijven tijdens de werken wel open. Infrabel laat weten dat er zowel overdag als ’s nachts, en zowel tijdens de week als in het weekeinde zal worden gewerkt. Voor de omwonenden kan dat lichte geluidshinder betekenen.

Foto spoorweg

 

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

2 thoughts on “Spoorwegovergangen Wijgmaal tijdelijk afgesloten

 1. Liesbeth Swillens
  6 november, 2014 at 14:56

  Heeft u er een idee van of men wel aan het station van de ene naar de andere kant van de sporen kan gaan om de trein te nemen of om af te stappen van de trein, over te steken en dan op de parking te gaan?

  1. Hilde Van Wichelen
   18 november, 2014 at 17:03

   Beste Liesbeth,

   ik nam contact op met Infrabel en ze lieten me het volgende weten:
   Wij kunnen u laten weten dat voetgangers en fietsers de mogelijkheid hebben om de overweg over te steken. Wij hebben dit reeds via verschillende kanalen gecommuniceerd (ook aan de gemeente). Wij hopen dan ook dat de hinder voor de fietsers en de voetgangers beperkt blijft. In bijlage vindt u het infobericht dat is verspreid onder de buurtbewoners.

   We hopen u hiermee goed geïnformeerd te hebben. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het groene nummer 0800/55 000 of per e-mail via info.projecten@infrabel.be.

   Voor meer informatie over onze projecten kunt u ook terecht op onze website http://www.infrabel.be.

   Vriendelijke groeten,
   Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *