Nieuwe initiatieven van Gastvrij Wijgmaal

0 Flares 0 Flares ×

De werkgroep Gastvrij Wijgmaal zit niet stil. Een overzicht van enkele komende activiteiten vinden jullie hieronder.

  • Gastvrij Wijgmaal ondersteunt de actie ‘Wijgmaal dekt de tafel voor de armen’ van de Sint-Hadrianus parochie.  Tijdens de periode in aanloop naar Kerstmis wil de dorpsgemeenschap Wijgmaal voedsel- en verzorgingsproducten verzamelen voor hen die het hard nodig hebben. Eén van de punten waarnaar de mensen dit alles kunnen brengen is een geefkraam van Gastvrij WIjgmaal op de Kersthappening aan de Vaartdijk. Zaterdag 17 en zondag 18 december is er een kersthappening aan café Int Geniep en T Steigerke aan de Vaartdijk. Kom van de kerstsfeer genieten en breng ons een bezoekje. Als je graag een uurtje of twee komt helpen geef dan een seintje. De verzamelde producten worden verdeeld over het Vluchtelingenhuis in Wilsele en de Sociale Kruidenier.
  • Het LOI (Lokaal Opvang Initiatief) van Leuven vangt een tiental minderjarige vluchtelingen op (https://www.facebook.com/LOIKarthuisLeuven/) Wie graag een steentje bijdraagt: ze zoeken buddy’s en peters/meters. Gastvrij Wijgmaal zet sport- en cultuuractiviteiten op met de Wijgmaalse verenigingen.
  • SOEP- en FILM avond: zaterdag 4 februari 2017, locatie: Steinerschool
    De tweede editie wordt even gezellig als vorig jaar.  Dit jaar combineren we het met een filmavond.  Schrijf alvast de datum op en wie graag soep maakt: laat maar horen!

En verder:

  • Het Vluchtelingenhuis gebruikt de opbrengst van de Benefiet voor de keuken van hun nieuwe studio

Graag tot één van onze activiteiten!

Warme groeten,

Gastvrij Wijgmaal

GastvrijWijgmaal@gmail.com

https://www.facebook.com/gastvrijwijgmaal/

gastvrij Wijgmaal

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *