Klacht indienen lawaaihinder vliegtuigen

0 Flares 0 Flares ×

Het is belangrijk dat men bij de luchthaven van Zaventem beseft welke lawaaihinder de verandering van de vluchtroute betekent voor de mensen van Wilsele/Wijgmaal. Wie last ervaart kan een klacht indienen via de website www.airportmediation.be. Je kiest voor de Nederlandstalige versie, en daar vind je een elektronisch klachtenformulier dat je invult en doorstuurt. Een klacht per fax kan ook, op het nummer 02/277.48.69. Of je kan een brief sturen naar de Ombudsdienst voor de luchthaven Brussel Nationaal op het volgende adres: Raketstraat 90, 1130 Brussel. Altijd wel jouw naam en precieze adresgegevens vermelden, anders is de klacht niet geldig.

 

 

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

7 thoughts on “Klacht indienen lawaaihinder vliegtuigen

  1. René
    31 mei, 2014 om 22:21

    Hallo,
    Kunnen de klachten van de mensen van Wijgmaal over de lawaaihinder van de opstijgende vliegtuigen niet gebundeld worden en melden aan het stadsbestuur, Louis beweerd toch dat de Leuvenaars geen last van vliegtuigen hebben. Ik woon in het wijveld en binnen de minuut vliegen er 3 vliegtuigen over onze woning zowel om te landen als op te stijgen en dat uren aan een stuk (landen daar nog aan toe) , ons huis davert bij de opstijgende vliegtuigen.
    Groeten,
    René

    1. Hilde Van Wichelen
      3 juni, 2014 om 00:11

      Dag René,

      dat is een goed idee. Als er mensen zin en tijd hebben om met een petitie bij de mensen onder de vliegroute langs te gaan, mogen ze mij dat laten weten.

      Groetjes,
      Hilde

  2. Marleen Flaba
    2 juni, 2014 om 13:10

    Dag Hilde

    De juiste site om klacht in te dienen bij Brussels Airport is http://www.airportmediation.be. Best dat dit op je site verbeterd wordt.

    Grtjs
    Marleen

    1. Hilde Van Wichelen
      3 juni, 2014 om 00:09

      Dag Marleen,

      bedankt voor de tip, de juiste website staat er nu op.

      Groetjes,

      Hilde

  3. 4 juni, 2014 om 18:24

    Beste Hilde ,
    Graag willen wij in de buurt van de michielstraat in Wijgmaal mee de krachten bundelen voor protest tegen de vliegtuigoverlast.
    groetjes Benny

  4. HildeC
    5 juni, 2014 om 20:30

    Hallo,

    Ik weet dat er de laatste tijd veel te doen is rond ‘Leuven rechtdoor’, en de opstijgende vliegtuigen. Ik heb echter het gevoel dat er dit jaar véél meer LANDENDE vliegtuigen over Wijgmaal komen, vaak het éne na het andere waardoor er op bepaalde uren constant lawaai is. Daarom vroeg ik me af
    – of jullie ook het gevoel hebben dat er veel meer landende vliegtuigen over Wijgmaal vliegen
    – of iemand er weet van weet of er ook in de landingsplannen dingen gewijzigd zijn waardoor Wijgmaal harder getroffen wordt dan vroeger
    Ik heb een week geleden meer informatie opgevraagd via de ombudsdienst, en wacht nog op antwoord. Hilde, ik weet niet of jij als gemeenteraadslid, sneller aan de juiste informatie kan geraken, over zowel opstijgende als landende vliegtuigen?
    Ik ben vóór een petitie! Hoe pakken we dit aan?

    Groetjes, HildeC

  5. 27 juni, 2014 om 16:52

    Vroeger waren het alleen landende vliegtuigen die de rust kwamen verstoren,maar tegenwoordig komen
    daar ook nog opstijgen d verkeer bij. Geluid van dalende gaat nog maar met het op stijgen is het soms niet te doen, vooral tijdens de piekuren. Moeten het altijd de zelfde mensen zijn die de last mogen (moeten )
    dragen,kom maar wonen in een landelijke gemeente als Wezemaal je zal er plezier aan beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *