Jeugdhuis Impuls trekt met Too Dayz in nieuwe boot

0 Flares 0 Flares ×

Zoals jullie wellicht al weten staat er voor Jeugdhuis Impuls een geheel nieuw tijdperk voor de deur. Ze hebben een lange periode onderdak gekregen in de containers bij het sportcomplex, en daar mogen ze binnenkort eindelijk weg! Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de werken die moesten gebeuren aan onze gloednieuwe boot. Tijdens Too Dayz, het jaarlijks festival van 11 tot 13 juli, zal het openingsfeest doorgaan. Ze kijken er alvast stevig naar uit, en verwachten natuurlijk van jullie hetzelfde !

foto Boot Impuls

Samen met deze nieuwe start hopen we een frisse generatie jonge mensen te mogen verwelkomen. We begrijpen dat de containers van de voorbije jaren verre van uitnodigend waren, maar onze nieuwe plek zal binnenkort de perfecte plaats zijn voor jongeren die een activiteit willen organiseren op wandelafstand, voor jongeren met engagement, jongeren die zich in de weekends en vakanties ongeremd willen uitleven met leeftijdsgenoten, jongeren kortom, voor wie de ernst van het volwassenzijn nog een ver-van-hun-bed-show is. Daarom hebben we besloten dat het vandaag tijd is om de zoektocht aan te vatten naar een garde jongelingen die zin hebben om samen met ons het jeugdhuis in goede banen te leiden. De kern heeft nood aan vernieuwing, en die hopen we te vinden bij een nieuwe generatie. Het is overigens zo dat de huidige kern stilaan zal beginnen afbouwen, om ruimte te geven aan de toekomstige leden.

Woon je dicht bij Wijgmaal? Heb je zin om inspraak te hebben in het beleid van JH Impuls? Wil je graag mee beslissen over evenementen en activiteiten? Ben je bereid om geregeld een korte vergadering bij te wonen waarin de werking besproken wordt? Heb je ideeën of opvattingen om het jeugdhuis eens op een vernieuwende manier te benaderen? Heb je een verantwoordelijkheidszin die je zou willen aanscherpen? Of heb je gewoon al je hele leven gewacht op de dag dat je kon zeggen dat je één van de kapiteins van een jeugdhuisboot bent? Dan ben je de knipte persoon! Maak je geen zorgen: je wordt niet voor de leeuwen gegooid, en er is voor ieder wat wils, ook voor mensen die niet bijster veel tijd hebben. Je komt in de kern om te leren. De fakkel wordt jullie niet toegeworpen: we zullen ze rustig doorgeven, en jullie te allen tijde bijstaan met raad en daad. Want Impuls ligt ook ons nog steeds nauw aan het hart.

Ben je geïnteresseerd of wens je meer informatie, dan kan je altijd een mailtje sturen naar lemmens1990@hotmail.com

Bron: facebookpagina van Jeugdhuis Impuls

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *