Infosessies Assistentiewoningen WZC Wijgmaalbroek

0 Flares 0 Flares ×

Op woensdag 9 december om 14u en om 19u gaan er in zaal Ymeria (sporthal), Pastoor Bellonstraat 29 te Wijgmaal twee informatiesessies door voor wie geïnteresseerd is in de 26 assistentiewoningen die binnenkort te huur zullen worden aangeboden in het nieuwe WZC Wijgmaalbroek.

foto WZC

Het Woonzorgcentrum (WZC) Wijgmaalbroek is een project dat wordt gerealiseerd als een Publiek Private Samenwerking (PPS) met als partners het OCMW van Leuven, de aannemingsbedrijven Democo-Dethier en Senior Living Group (SLG). De vzw Wijgmaalbroek, onderdeel van SLG, verzekert de uitbating.
De campus bestaat uit twee gebouwen, het woonzorgcentrum waar 120 bewoners een plaats zullen vinden en een aparte vleugel van 26 assistentiewoningen (vroeger serviceflats genoemd). Naast een private tuin voor de residenten in de beschermde afdeling, wordt er tussen beide gebouwen een semipublieke parktuin aangelegd. De ondergrondse parking is onder het woonzorgcentrum gesitueerd. De hedendaagse architectuur zorgt voor een respectvolle integratie in de omgeving. De voltooiing van het WZC wordt gepland voor maart 2016, de gebouwen zullen geopend worden in april 2016.

Inschrijven voor de infosessies of meer informatie kan je bekomen via info@wijgmaalbroek.be of via tel. 016/67.69.00. Meer info en foto’s op www.wijgmaalbroek.be

 

 

 

 

 

 

 

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *