Aanbevelingen rond mobiliteit Vaartkom en Wilsele-Dorp

0 Flares 0 Flares ×

???????????????????????????????

Op woensdag 29 april 2015 gaf de mobiliteitsambtenaar van de stad Leuven (Tim Asperges), toelichting bij de concrete uitwerking van het mobiliteitsplan voor de Vaartkom en Wilsele Dorp. Schepen Devlies en Karl Vermaercke (mobiliteitsambtenaar van het Agentschap Wegen en Verkeer) waren ook aanwezig.

Wie deze toelichting eens wil bekijken, kan de powerpoint hier openen.

Na deze toelichting werd de hoop, bekommernissen en zorgen van de aanwezigen gebundeld om ze door te geven aan het stadsbestuur en het Agentschap Wegen en Verkeer zodat er opvolging kan aan gegeven worden. De avond was een initiatief van het dorpscomité van Wilsele dorp 3012WD.

Foto 2 mobiliteitsavond Wilsele 2015

Dank zij de actieve deelname van de inwoners aan de tafelgesprekken kregen we heel wat informatie en weten we wat er in Wilsele-Dorp leeft rond mobiliteit in het dorp en aan de Vaartkom. Tijdens het overleg werden de verschillende gedachten in thema’s gebundeld. Deze aandachtspunten werden ondertussen bezorgd aan het stadsbestuur en het Vlaams Gewest.

De samenvatting van de aandachtspunten kan je hier lezen. Indien U dat wenst kan U een geprinte versie van de aangereikte aandachtspunten bekomen in het buurtcentrum van Wilsele Dorp of bekijken op de website van het dorpscomité www.3012WD.be (zie op pagina ‘Milieu’). 

Wij danken ieder die deelnam aan de constructieve avond.

Bron: Het dorpscomité Wilsele Dorp 3012WD, met dank aan Carla De Cock en Karel Robijns

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *