Groen gaat mee besturen in een progressief Leuvens stadsbestuur

0 Flares 0 Flares ×

Wat een schitterende score voor Groen in Leuven. Hiermee is het eerste progressieve Leuvense stadsbestuur met SP.A, Groen en CD&V in de meerderheid een feit. Voor Groen zullen er 10 gemeenteraadsleden zetelen ( 3 meer dan de voorbije 6 jaar ). Groen zal 3 schepenen hebben in het schepencollege.

Ook de mooie persoonlijke score van onze nieuwe burgemeester Mohamed Ridouani maakt me blij. Leuven heeft fijne inwoners die kiezen voor een inclusieve, duurzame en participatieve stad.

Ik dank al mijn kiezers voor de 825 voorkeurstemmen die ik van jullie achter mijn naam mocht krijgen. Ik ben niet meer verkozen voor de gemeenteraad, maar zoals ik een jaar geleden aankondigde wilde ik ook niet meer in de gemeenteraad zetelen. Daarom stond ik op een plaats achteraan de lijst. Hiermee sluit ik 6 jaar gemeentepolitiek af.

 

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *