Gespreksavond over nieuwe structuurplan en mobiliteit in Wijgmaal

0 Flares 0 Flares ×

Er gaat heel wat veranderen in ons dorp. Er wordt door het stadsbestuur aan een nieuw structuurplan voor het dorp gewerkt, met daarin ook een stuk over mobiliteit. Wie hierover meer wil weten en erover van gedachten wil wisselen is welkom op de open gespreksavond op woensdag 26 april om 20u in de Ymeria. Er wordt ook een enquête over een Zone 30 in Wijgmaal gelanceerd.

Er gaat heel wat veranderen in ons dorp. Heb je begin maart de witte containers zien staan of bezocht op het kerkplein? Daarin werd door het stadsbestuur een nieuw structuurplan voor Wijgmaal voorgesteld. Daarin wordt aangegeven wat het stadsbestuur in de toekomst van plan is met het dorp wat betreft wonen, bedrijven, erfgoed, energie, voorzieningen, mobiliteit, groen en water.

Foto containers 1

Het is dus belangrijk dit structuurplan te kennen en erover van gedachten te wisselen. Daarom nodigen we iedereen die meer wil weten en die mee wil nadenken over de toekomst van een leefbaar dorp uit om naar de gespreksavond te komen op woensdag 26 april om 20u in de vergaderzaal van sporthal Ymeria. Een medewerkster van de stad zal een toelichting geven, de aanwezigen kunnen in groepjes in gesprek gaan en schepen Devlies heeft toegezegd om aanwezig te zijn om naar al jullie vragen, opmerkingen en bezorgdheden te luisteren.

Structuurplan_flyer

 

 

 

 

 

 

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *