Champagneavond voor project Saancho

3 Flares 3 Flares ×

Het Wijngroepje van Wijgmaal organiseert op vrijdag 6 november in de Ymeria een Champagneavond ten voordele van de Nepalees-Belgische schoolproject Saancho.

Het bestuurslid van Saancho Joris Sels zit in zijn laatste jaar sommelier. Als aspirant-sommelier (en geboren verteller) is hij de uitgelezen persoon om jullie in te wijden in de wondere wereld van de bubbels. Daarnaast zullen ook alle bestuursleden van Saancho aanwezig zijn om vragen over de werkgroep te beantwoorden. Maar het wordt vooral een leuke avond waar verschillende champagnes geproefd worden. Deelname kost 10 € en wordt vanaf een aankoop van 4 flessen afgetrokken van het aankoopbedrag.

Foto project Saancho

Saancho vraagt ook steun via Music For Life

Wie kent er niet “De Warmste Week” van de Studio Brussel “Music For Life” actie? Wie heeft er zin om hieraan actief deel te nemen? Wie wil Saancho via een actie voor Music For Life steunen? Wie is creatief en bedenkt een actie ten voordele van Saancho? Wie wil de handen uit de mouwen steken en zelf een wafelenbak of quiz organiseren?

Wat moet je doen?

Registreer je actie op de website van http://musicforlife.stubru.be/

Saancho kan jullie acties ondersteunen met info over de projecten van Saancho, via mailing, website en facebook jullie actie te promoten of mee helpen de handen uit de mouwen te steken.

 

3 Flares Facebook 3 Email -- 3 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *