Bewoners Hambosstraat tevreden

0 Flares 0 Flares ×

Tijdens een vergadering die ik belegde samen met de mensen van de Hambosstraat enkele jaren geleden was het duidelijk dat ze vragende partij waren voor een nieuwe straat en terecht, de Hambosstraat lag er dan ook heel slecht bij. Na heel wat aandringen van mijn kant en dat verschillende jaren lang bij het stadsbestuur ben ik blij te kunnen melden dat de nieuwe asfaltlaag, nutsvoorzieningen en verlichting in de Hambosstraat gebeurd is en klaar is. Dat is natuurlijk goed nieuws voor de bewoners en ook voor al wie er o.a. met de fiets voorbij komt.

Het eerste stuk Hambosstraat van aan de Wakkerzeelsebaan tot aan de spoorwegovergang is vernieuwd. Het stuk van de Hambosstraat over de spoorweg tot aan de grens met Haacht krijgt in samenspraak met de gemeente Haacht pas later nieuwe asfalt en riolering. Daarvoor moet er nog een speciaal dossier goedkeuring krijgen.

De foto’s van de straat voor en na de werken spreken voor zich. Het contrast tussen het vernieuwde stuk aan de spoorwegovergang en het nog niet

vernieuwde stuk richting Haacht is ook erg duidelijk.

 

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *