Aansluiting spoorwegovergang op komst

0 Flares 0 Flares ×

De seininstallatie en de slagbomen werden al enkele maanden geleden verplaatst, ondertussen bleef het wachten op de aansluiting van het voetpad en het fietspad op de spoorwegovergang aan de Wakkerzeelsebaan. Na mijn vraag op de gemeenteraad van maart liet de schepen mij weten dat de werken zullen starten op 28 mei. Deze onveilige situatie is dus gelukkig bijna verleden tijd. 

0 Flares Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

2 thoughts on “Aansluiting spoorwegovergang op komst

 1. Maarten
  22 september, 2018 at 15:26

  Hallo Hilde,

  Deze post is ook alweer een paar maanden oud, maar jammer genoeg is de aansluiting nog steeds niet gebeurd.
  Telkens als we gaan fietsen met onze kinderen (3 & 5 jr) hou ik mijn hart vast. Echt een gevaarlijke situatie.
  Is hier nog nieuws over?

  Vriendelijke groeten,

  Maarten

 2. Hilde Van Wichelen
  23 september, 2018 at 12:25

  Beste Maarten,

  Bedankt voor je bericht. Ik ben al 4 jaar aan het vragen naar deze aansluiting en telkens wordt het uitgesteld door ofwel Infrabel ofwel het stadsbestuur. Ik heb het enkele weken geleden nog eens nagevraagd bij de schepen en hij liet me weten dat het in november zou gebeuren. Infrabel zou hen niet vroeger de toestemming hebben gegeven om de overweg te sluiten voor de werken. Ik vind het zelf ook erg frustrerend, maar hoop dat het nu in orde komt.

  Vriendelijke groeten

  Hilde Van Wichelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *